Týden dovolené navíc pro všechny ve školičkách Sto skupin

6.9.2024

Tenhle email jsem poslal dnes v 8:00 všem, kdo pracují ve školičkách Sto skupin. Je to interní zpráva, ale přišlo mi fajn vydat ji i veřejně. Na začátku jsem si řekl, že budu celý příběh zakládání Sto skupin sdílet veřejně, a tahle zpráva do něj rozhodně patří.

Tady to je:

Předmět

💌 Týden dovolené navíc pro všechny ve školičkách Sto skupin

Email

Ahoj všem ve Sto skupin!

Přeju krásný začátek školkového roku a posílám velkou novinku: Přidáváme týden dovolené navíc pro všechny, kdo pracují ve školičkách Sto skupin :)

Moc si vážíme práce, kterou naše týmy ve školičkách dělají. Péče o děti (a občas i o rodiče) je krásná a náročná zároveň. A abychom ji mohli dělat skvěle, potřebujeme v první řadě zajistit skvělé podmínky pro týmy ve školičkách. Vlastně to není tak těžké: spokojený tým → spokojené děti → spokojení rodiče → všechno funguje a všichni jsou spokojení :) A když všechno funguje, můžeme zakládat další školičky, což je náš dlouhodobý cíl.

Přes léto jsme dělali interní výzkum o potřebách našich týmů - díky moc všem, kdo jste se zapojili. Vyšlo nám, že týmy školiček nejvíc potřebují volno. A mám radost, že právě tohle přání můžeme splnit :)

Pátý týden dovolené začíná platit od 1. ledna 2025, detaily vám ještě pošleme v novém interním předpisu. Týká se všech zaměstnanců, tj. vedoucích, pečujících, brigádnic, záskoků, uklízeček atd. A všichni ve Sto skupinách se musíme sladit na tom, že dva týdny dovolené budeme mít společně poslední týden v červenci a první týden v srpnu. Bude to něco jako naše "celozávodní dovolená".

Snad vám tahle zpráva udělala radost :)

Krásný den!

🌷

Jindřich Fialka
Zakladatel Sto skupin z. s.
Linkedin
Instagram

Mohlo by vás zajímat

Všechny články