Počítejte s námi: Sto skupin a devět novinek

4.9.2023

Máváme ze Sto skupin! Prázdniny jsou za námi a my doufáme, že jste si stihli alespoň trochu odpočinout. Dneska bychom se s vámi chtěli podělit o několik novinek. Můžeme začít?

Co se v newsletteru dozvíte:

→ Jak jsme na tom s novými školičkami a posilami do týmu

→ S kým jsme se potkali a kdo si nás pozval na rozhovor

→ Kde všude jsme měli dětské koutky

→ Jaké velké změny plánujeme a co děláme pro lepší školičky

Ve Vyškově jsme úspěšně dokončili novou školičku Veselé notičky.

1. Zase jsme o kousek vyrostli

Do dubna roku 2025 chceme v České republice otevřít 100 dětských skupin. Našemu cíli jsme zase o kousek blíž, v létě jsme totiž otevřeli hned dvě nové školičky. Jednu ve Vyškově a druhou v Praze.

Také jsme zahájili pilotní provoz naší první lesní školičky Jankova cesta.

Nerosteme jen co do počtu školiček, rozrůstáme se i v týmu. Celý tým za školičkami už čítá přes 20 lidí, ve školičkách máme posil okolo 60.

2. Jsme zvědaví: Kde máme otevřít další školičky?

Pustili jsme se do zjišťování poptávky po dětských skupinách hned v několika městech. Právě teď máme připravené poptávkové dotazníky pro několik z nich: Jsou tam Louny, Litoměřice, Mělník a další. Pojďte se podívat a dejte nám vědět, kde byste rádi viděli novou školičku.

Vyplnit dotazník

3. Potkávali jsme se a pak jsme o tom psali

Máme tu mezi newsletterovými čtenáři i ty blogové? Za léto nám na blogu přibylo několik článků. Jsou to rozhovory s našimi partnery z Nadace České spořitelny Danou Brandenburg nebo s Jitkou Pražákovou a Petrou Kačírkovou z Nadace EP Corporate Group. Mimo to máme mezi články i tipy na první dny ve školce i několik užitečných rad pro batolecí angličtinu.

4. Bylo nás vidět i v offlinu

Kromě školiček jsme pracovali i na dětských koutcích. V létě jsme se s vámi i vašimi dětmi potkali na akci Holek z marketingu a TEDexu. Teď o víkendu potkáte náš dětský koutek na události E.ON Ekofestival v pražských Kasárnách Karlín. Všechny události, které pořádáme a na kterých se objevíme, máme i na našem webu v sekci Akce.

Přes léto jsme se věnovali i dětským koutkům, tenhle byl na akci Holek z marketingu.

5. Založili jsme Nadační fond

Máme radost: Vznikl náš Nadační fond. Jeho cílem je poskytnout pomoc tam, kde je potřeba. Chceme za symbolickou cenu nebo zcela zdarma nabídnout místa ve školičkách rodinám, které jsou ve finanční a životní tísni.

Nadační fond může podpořit každý, a to třeba jednorázovým příspěvkem. Víte o někom, kdo by se rád zařadil mezi partnery fondu? Dejte mu o nás vědět, budeme moc rádi.

Dozvědět se více o Nadačním fondu →


6. Čekají nás změny: Pracujeme na nové vizuální identitě


V létě jsme se dali do brandového výzkumu a zjišťovali jsme, jak jsme naší cílovkou vnímáni. Na základě výsledků jsme pak postavili novou vizuální identitu, na jejíž přípravě a kompletaci právě teď pracujeme. Těšíte se? My moc!

7. Chystáme vzdělávací kurzy pro chůvy

Pro naše chůvy momentálně připravujeme interní vzdělávací kurz, který jim pomůže v rozvoji a díky tomu budou školičky zase o něco lepší.

V kmenovém týmu budujeme pedagogickou radu a jsme šťastní, že Lenka Králová přijala nabídku na spolupráci. Lenka má letitou praxi s dětmi i celými rodinami. Pro naše školičky bude obrovskou oporou.

8. Digitalizujeme

Snažíme se procesy i veškeré papírování zjednodušovat, a tak jsme započali proces digitalizace. Přešli jsme na službu Fidoo a zrušili pokladny ve školičkách.

9. Bylo o nás slyšet

Rozhovor s námi udělal deník Právo, na den otevřených dveří naší nové pražské školičky U malých cestovatelů přišli z Hospodářských novin a moc hezky o nás napsali Czechcrunch. O našem fungování jsme několikrát mluvili i pro Lidové noviny a Seznam zprávy. A jestli raději posloucháte, pusťte si podcast pro Novinky.

To je pro dnešek konec našeho vyprávění, teď jste na řadě vy: Jak se máte?

Děkujeme že jste s námi a že naši cestu za 100 dětskými skupinami sledujete.

Těšíme se zase příště,
mějte krásný den!

Pavla ze Sto skupin 🌷



Pavla Roztočilová
Copywriter
Linkedin
Instagram

Mohlo by vás zajímat

Všechny články